Post by cepnestfronanby on Mar 14, 2022 6:56:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War Battleship: Deep Sea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War Battleship: Deep Sea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok mücevheri kodlar ▞▞▞
▞▞▞ World War Battleship: Deep Sea 2022 version ▞▞▞
İyi bir oyunun boşa gittiğini görmekten nefret ediyorum LÜTFEN GÜNCELLE bu oyunun en iyisi olma potansiyeli çok yüksek
Amaç yardımının pratikte yeniden kullanılmasını tüm kalbimle memnuniyetle karşılıyorum. Oyunu eğlenmek için oynamayı çok daha keyifli hale getiriyor. Grafik de şimdi çok daha iyi. Aferin!
мировой войны : Линкор Экшен lqa
10/10 world of warships yıldırımı yerine bunu tavsiye eder
Hey, bu küçük güzel bir oyun ama geminin kilidini açma yılı biraz zor ve bir oyuna dönüşmesi uzun sürüyor
Grafikleri çok beğendim, bu oyundan çok zevk alıyorum ve lütfen bir sonraki güncellemede HMS Rodney'i ekleyin
gizli hazine
Modern Warships'in yanında bu oyunu çok sevdim. Benim gibi oyuncuların uçuş halindeki uçakları kontrol etmelerini sağlayan bu mobil oyunlardan ikisi. Ayrıca, lütfen bu oyunu bir daha asla ülkemden dışlamayın.
En çok güncellemek için kullandığım uygulamaların 3'ünü silmek için Hape ve u kazanmamın imkansız olmasını sağladım. !!!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bence bir maksimum yükseltilmiş bir geminin, toplam XP'nin dönüştürmeye gerek kalmadan savaş başına az miktarda REXP üretmesi gerektiğini düşünüyorum.
Oyun böyle bir şaka sunucuya bile bağlanmıyor
Lesgooooooooooooooo
Ne harika bir oyun gerçekten bayılıyorum bu oyun diğer savaş gemisi oyunlarından bile daha detaylı.
güzel 😳
Şu ana kadar oyun gerçekten iyi gidiyor, ancak son yamadan beri bağlantı sorunlarım var, sürekli gecikmeli oldu. Her iki durumda da, yine de oyuna iyi bir inceleme yapıyorum. Sovyet şubesine yeni eklenen bb'ye çok şaşırdım, bu yüzden geliştiricilerin diğer ülkeler için de yeni bb veya başka gemiler yapıp yapamayacağını merak ediyordum. Bazı dallar oldukça küçük görünüyor, belki bazı denizaltı çeşitleri veya Yamato'ya uygun daha büyük h-42 bb gibi seviyeleri için yeni bir gemimiz olabilir. JA
Piyasadaki diğer pek çok savaş gemisi oyunuyla bu, oyun oynama ve grafik açısından en iyilerden biri. Geliştiriciler harika bir iş çıkarmaya devam ediyor. Çevrimiçi oyun harika.
Toplar için Otomatik Hedef Yönergesini Düzeltin > BB olduğu için 20 km'den Fazla Şeyleri Vuramaz ve Olması Gerektiğinden Daha Kötü Yapar
Mükemmel bir deniz savaşı sim oyunu. Oynamaya değer, denemenizi tavsiye ederim.
Dosyaları 131 mb yapabilir misin?
Harika oyun, harika grafikler, gemiler oraya benziyor Gerçek, tüm gemiler çok gerçekçi,
GÜZEL
bhop pro Simülasyon oihw
Oyuna giriş yapamıyorum ve şifre ve hesap doğru
Çok fazla potansiyele sahip iyi bir oyun.Bununla birlikte, savaşlar hızlı bir şekilde bayatır ve gemi maliyetleri, düşük seviye gemiler için bile çok yüksektir, ek olarak, bir insanın kendi içeri girmedikçe, gemiler ve oyuncular için gereksiz bir rastgele isim jeneratörü için gereksiz rastgele bir isim jeneratörü nedeniyle -oyun Adı.
Daha hızlı ve otomatik ikincil hale getirmek için otomatik oturum açma ekleyin ve daha çok eğleneceğim
çevrimdışı mod ödülü kaldırıldı ve insanları çevrimiçi mod oynamaya zorluyorsunuz, ancak oyuncu tabanınız yok, ne hayal kırıklığı
yamato'nun ana silahında AA silahı vardı yamato'yu seviyorum
ŞİMDİYE KADAR EN İYİ OYUN
Oyun çok güzel kenar bedavaya 2 aircraftcarier veriyorlar bence güzel kenar 6 gün 24 saat gemiler bizde kalıyo rastgele je0ud0d0cj0fjfjdjd3infrniceibrck rcibr dcicrhocrircngrhrforvhfrnocrbifrifbrhrhfrnofrfhftc8gtj9vtototivohtivthctijrcihctijrvjitvintcijrcfrihfrihrfihrgihrc7cthoe8figrchrcojcrinvrohcrocrnibcecrihrcincrnicribrccrincrinrcibrcidcbrvircibfrojcribef8frbfeirirfinfri hbbnfrifebefifeobfeibrcibrb9crcrhicrkbcei.ceihefnice8hecbfeiceibecn8bcej8crih4iihefibrcigrfgfohrgifribbcirrcibrcbiecubecbicebifr
Devasa savaş haritasını ve gerçek hayattaki isabetli silah yelpazesini ve ayrıca gemi özelleştirmesini seviyorum..Daha fazla grafik iyileştirmesi gerekiyor..Bu harika bir oyun ama bence gerçekten çok taşlı, bu yüzden onu daha az taşlı hale getir, daha az taşlı hale getirmenin nasıl bir yolu olursa olsun
çok iyi oyun
ben hız koşucusuyum
Çok güzel oyun Otomatik ikincil Pil eklemelisiniz daha fazla Harita devam etsin ve oyun daha iyi ve daha mükemmel olmalı, daha fazla harita devam etmeli 😀
Bulduğu herkesin bulduğumdan hoşlanamayacağım, sohbette insanları bile bulamam. Lütfen bana geri dön.
İyi
Segunda Guerra navio de guerra Ação nos
Oyun harika ve zorlu. Ama keşif uçağı için kapsam düğmesini tekrar eklerseniz sevinirim.
Sadece daha büyük bir oyuncu kitlesine ihtiyacı var.
geme ni mema serano buat di ana kalur siapa suka geme tebal atun geme perang dunia ke 2 serono geme çok iyi
Neden diğer sınıf gemiler için para ödemek zorundayız?
Her zaman bağlantı kesildi diyor ve oturum açılmıyor ve gittiğinde ateş edemiyorum ve gemim bu yüzden zaten yarım hp idi
Benim için çok güzel bir oyun, uçak gemisi komutasında iyiyim, bu yüzden bu uçak gemisi oyunundaki işlev biraz zor olduğu için oynamak benim için zor olacak, bu yüzden ustalaşmak için elimden geleni yapacağım, tamam kaptan hadi yapalım elimizden gelenin en iyisini yapın ve savaşınız için kullanmaya istekli olduğumuz gemilerle bağ kurun.
Onun çok güzel oyunu
b65'i aldım ve yamato aldım ama hiç almadım lütfen bana gönderin çünkü onu geri alamam ve tüm parayı yamato'ya harcadım ve gelmeyeceğim